088 444 66 66

Privacy statement

Electrabel hecht aan de bescherming van de persoonlijke levenssfeer van haar afnemers en de bezoekers van deze website. Persoonlijke gegevens van afnemers en bezoekers worden daarom met de grootst mogelijke zorgvuldigheid behandeld en beveiligd. Electrabel houdt zich in alle gevallen aan de eisen die de Wet Bescherming Persoonsgegevens stelt en aan de uitspraken van de toezichthouder, het College Bescherming Persoonsgegevens te Den Haag. De verantwoordelijke voor de gegevensverwerking is Electrabel Nederland Retail b.v. te Zwolle.

Verwerken van persoonsgegevens

Bij bezoek aan deze website kan om uw persoonsgegevens worden gevraagd. Bijvoorbeeld bij het aanvragen van een product of dienst. Deze gegevens worden door Electrabel gebruikt voor het verwerken van uw aanvraag. Daarnaast kunnen deze gegevens worden gebruikt om u op de hoogte te stellen van andere relevante producten en/of diensten van Electrabel. Uw persoonsgegevens zullen nimmer worden verstrekt ten behoeve van derden buiten de Electrabel groep.

Registratienummer

De verwerkingen van persoonsgegevens door Electrabel zijn aangemeld bij het College Bescherming Persoonsgegevens onder nummer 1520771 in het Wbp-meldingenregister.

Bezoekersgedrag

Electrabel houdt, uitsluitend in algemene en niet tot een individuele persoon herleidbare termen, de bezoekgegevens bij van deze website (zoals de meest bezochte pagina's). Op deze wijze kan Electrabel de inrichting van deze website alsmede de dienstverlening aan haar afnemers verder optimaliseren. Na analyse van deze gegevens kan bijvoorbeeld meer gerichte informatie op de site worden gezet.

Cookies

Om het online gebruiksgemak te vergroten, maakt Electrabel gebruik van zogenaamde ‘cookies’. Een ’ cookie’ is een klein tekstbestandje dat bij uw bezoek aan een website naar uw computer wordt gestuurd. Cookies kunnen gebruikersinstellingen en andere informatie opslaan, zodat u reeds eerder ingevoerde informatie niet nogmaals hoeft te verstrekken. U kunt uw browser alle cookies laten weigeren of laten waarschuwen wanneer er een cookie wordt verzonden. Indien u ervoor kiest om cookies te weigeren zal het merendeel van deze website gewoon voor u toegankelijk blijven. Het kan echter gebeuren dat sommige opties of diensten van de website niet (geheel) goed functioneren.

Links naar andere websites

Deze privacy statement beschrijft uitsluitend de verwerking van persoonsgegevens voor onderhavige website en geldt uitdrukkelijke niet voor de verwerking van persoonsgegevens van websites van derden waar mogelijke naar wordt doorverwezen. Raadpleeg de eigen privacy statements van die site’s voor verdere informatie.

Wijzigingen

Electrabel behoudt zich het recht voor om de inhoud van deze privacy statement op elk moment en zonder vooraankondiging te wijzigen.

Vragen en/of inzage

Voor vragen over deze privacy statement en/of inzage in of wijziging van uw persoonsgegevens zoals die bij Electrabel bekend zijn, kunt u zich wenden tot:

Electrabel Nederland Retail bv Postbus 554 8000 AN Zwolle

Email: service@electrabel.nl

Electrabel. Altijd energie voor jou.

Wij helpen u graag bij het maken van keuzes rondom energie. Door producten en diensten te leveren die voor u relevant zijn. Electrabel is onderdeel van GDF SUEZ Energie Nederland, de grootste energieproducent van Nederland. Voor u betekent dat zekerheid over uw energielevering.

Prijs kwaliteit score

Wij maken gebruik van cookies

Op Electrabel.nl gebruiken we cookies. Hiermee kunnen wij onze website verbeteren en u relevante informatie aanbieden. Ook zorgen deze cookies ervoor dat de website prettig werkt. Bent u bekend met cookies en accepteert u het gebruik ervan? Kies voor 'accepteren'. Wilt u meer weten? Onder instellingen leest u meer over cookies en kunt u uw cookie-voorkeuren aanpassen.

Wij maken gebruik van cookies

We gebruiken cookies om de website te verbeteren en om u relevante informatie te bieden. Een cookie is een klein tekstbestand dat wij naar uw computer sturen. Dit bestand houdt gegevens bij van uw bezoek. De cookies bevatten alleen anonieme informatie.

Ik kies cookies die: Noodzakelijk Aanbevolen
Nodig zijn voor de werking van de website
Voorkomen dat gegevens vaker moeten worden ingevuld
De website verbeteren op basis van prestaties
De snelheid van de website monitoren
Bezoekgedrag registreren
Akkoord Akkoord

U kiest zelf welke cookies u accepteert. Met de aanbevolen instellingen werkt onze website echter het best.